Praktische oplossingen voor het voortgezet onderwijs

Akoestisch paneel

Stilte! Kijk hoe we die creëren met akoestische panelen! Stilteplekken, even minder geluidsprikkels, even concentreren. We reduceren met tientallen decibellen tegelijk. Als je dan toch iets aan een plafond of muur wilt doen, maak hem dan gelijk multifunctioneel. Op de foto ziet u een aula waar we met akoestische panelen aan het plafond een verbeterde akoestiek maakten. 

Promotieartikelen

Voor het voortgezet onderwijs zijn er in het jaar diverse momenten waarop promotieartikelen nodig zijn. Denk aan open dagen, banenmarkten, campagnes en beurzen. Met onze creatieve producten versterken we de uitstraling van de school. Denk aan banners, spandoeken en creatieve oplossingen met karton. Statafels, krukken, voorzetwanden en borden; ideeën zat. Professioneel en duurzaam! De kartonnen producten zijn 100% recyclebaar en kunnen meerdere keren gebruikt worden. 

Whiteboards

Natuurlijk weten wij ook dat tegenwoordig bijna alles digitaal is, makkelijk en handig in gebruik. Een mooi whiteboard is echter van toegevoegde waarde. Mogelijk in alle soorten en maten, al dan niet bedrukt met en logo, een diagram, de gedragsregels of als mededelingenbord. In elk lokaal kan dit weer op een andere manier gebruikt worden. Bijvoorbeeld in een handvaardigheidslokaal, om even lekker creatief bezig te zijn, of in het wiskundelokaal om nog eens goed uit te leggen hoe een som werkt. Mogelijkheden te over. 

Maak een afspraak!