Werken volgens de belevingsmethodiek

Voor u als onderwijsspecialist is het belangrijk om goed te communiceren! Dat is voor ons niet anders. Daarom laten we u graag zien hoe we werken, wat u van ons kunt verwachten en hoe we tot het mooiste eindresultaat komen!

1. Inventarisatie

Om uw wensen over de sfeer en beleving in uw organisatie inzichtelijk te krijgen, inventariseren wij die op locatie. We gaan in gesprek met u, uw collega’s of andere ‘stakeholders’. We maken een ronde door de organisatie en het gebouw om te zien wat de situatie nu is en proeven de sfeer. Al deze informatie verwerken we kosteloos in een rapport dat we bij u op locatie komen presenteren. We maken de ideeën uit de inventarisatie tastbaar en laten zien hoe de ruimte er na de aanpassing uit gaat zien. U ontvangt daarbij ook de offerte voor het vervolgtraject.

2. Totaalplan & Visualisatie

Na de inventarisatie en presentatie van de impressie, gaan we aan de slag om een totaalplan te maken. Dat is niet gratis, want daar zitten dagen of soms wel weken tijd in. Wij maken vóóraf afspraken over de kosten van het totaalplan, want wij houden van transparantie en niet van ‘gedoe’ achteraf. In het totaalplan gaan we tot in detail uitwerken wat de vormgeving en uitvoering zal worden. We voorzien u van een digitale visualisatie zodat u een zo goed mogelijk beeld krijgt over de sfeer en beleving in uw gebouw(en)! Het totaalplan zetten we gelijk om in een concrete offerte.

3. Uitvoering

Uiteindelijk, als het totaalplan naar wens is, gaan we over tot de uitvoering van het plan. We verzorgen een gedetailleerde planning en denken daarin met u mee door bijvoorbeeld te werken in schoolvakanties. Onze montagespecialisten kunnen door jarenlange ervaring vakkundig de nieuwe sfeer en beleving toepassen in uw organisatie. Door op een juiste manier aan te sluiten bij de belevingswereld van alle kinderen, leerlingen en studenten zijn wij een verrijking van het onderwijs!

Maak een afspraak!