Praktische oplossingen voor hogescholen

Akoestisch Paneel

Grote ruimtes lijken soms op klankkasten. De normale geluidsniveaus worden versterkt door harde wanden, hoge plafonds en harde vloeren. Een soort echoput. Om dit te voorkomen, kan je een akoestisch paneel monteren, al dan niet met een afbeelding om de rust te laten weerkeren. Dat geldt ook voor zogenaamde studieplekken en -ruimtes. Beetje dimmen met dat geluid zodat we wat meer rust creëren tussen alle onrust. Dit is mogelijk in een aula, maar bijvoorbeeld ook als tussenschot van werkplekken of als toepassing in een collegezaal. Dus als u wilt dat ‘we even dimmen’, dan doen we dat. 

Freesletters

Letters op de muur! Alsof je een hotel binnenstapt. Kijk eens naar de foto en verbeeldt u zich dat dit achter de receptie wordt gemonteerd. Prachtig toch? Ze zijn er in alle soorten en maten. Bijvoorbeeld van RVS, dibond, acrylaat of PVC. In allerlei kleuren, vormen, maten. Teksten, logo’s of symbolen; alles kan gemaakt worden. 

Belettering

Zoals al eerder aangegeven, een goede manier van informatie verstrekken aan de bezoeker en student is essentieel voor uw onderwijsinstelling. Wij vinden het prachtig om u de weg te wijzen in alle mogelijke opties en materialen. En zo uitgevoerd, dat, als de weg verandert, de borden mee veranderen. Wanneer er op een verdieping iets veranderd in de nummering kunnen we het makkelijk wijzigen. Zonde om daar borden voor te gebruiken die je niet kunt hergebruiken, toch? 

Maak een afspraak!