Praktische oplossingen voor het basisonderwijs

Creativiteit is voor elk type onderwijs essentieel. Daar weet u als leerkracht alles van. Hoe mooi is het om die krachten te bundelen? Met uw creativiteit en onze inzicht in mogelijke producten maken we samen de school het toppunt van aantrekkelijkheid. Zullen we eens samen ‘sparren’?

Promotiemiddelen

Kartonnen krukjes, statafels, banners en andere reclame items. Door deze te voorzien van uw huisstijl zijn deze middelen perfect in te zetten op beurzen, open dagen en ouderavonden. Belangrijk om op die manier ook te laten zien dat u op een professionele, moderne manier met onderwijs bezig bent!

Whiteboards

Tegenwoordig is veel gedigitaliseerd in het onderwijs. Om toch een beetje authentiek te blijven verzorgen wij whiteboards in alle soorten en maten. Handig voor in de lerarenkamer, tijdens overleggen, studiemiddagen of voor in de aula. Om belangrijke informatie op te kunnen hangen. Deze borden zijn prachtig qua ontwerp, handig in gebruik en te bedrukken in elke mogelijke vorm.

Belettering

Tot slot kunnen we natuurlijk m.b.v. diverse soorten belettering op een creatieve manier het onderwijs kleur geven. Door op de ruiten decoratie in kleur te verzorgen, de keuken te ‘wrappen’ in een andere kleur of door een saai en donker trappenhuis op te vrolijken met een mooie citaat van een inspirerende geleerde. Wij klappen graag ‘uit de school’ over wat er allemaal kan. En voor elk budget. 

Maak een afspraak!

Op afstand is het altijd lastig om je er echt een voorstelling van te kunnen maken. Maar schroom niet, voor elke vraag omtrent sfeer en beleving kunt u bij ons terecht. Graag maken we kennis en komen we bij u op school kijken!