Exterieur voor het basisonderwijs

Staat uw school er fris bij? Of heeft de ‘tand des tijds’ zijn werk al gedaan? Of u nu in een oud of nieuw gebouw zit, met eenvoudige ingrepen maakt u er een eigentijds pand van. Zonder afbreuk te doen aan de authenticiteit van het pand of de omgeving. Met de gewenste uitstraling: fris, eigentijds of juist solide, degelijk. Maar altijd goed herkenbaar aan de buitenkant. Als stralend middelpunt voor alle bezoekers. En de omgeving.

Gevelreclame

Gevelreclame is een mooie en strakke manier om de school op een goede manier zichtbaar te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met freesletters, doosletters, lichtbakken en foliebelettering. In alle soorten en maten en voor elke school en budget een passende oplossing.

Borden

Waar moet ik naar binnen? Wat is de looproute? Waar moeten leveranciers zich melden? Wel handig om dat buiten al aan te geven. Scheelt ook een hoop gedoe. Ook hiervoor geldt: alles kan. Standaard oplossingen zijn er niet. Borden in alle soorten en maten. Op elke manier te monteren, bijvoorbeeld zoals op de foto, maar ook groter uit te voeren als zuil, staand bord of door foliebelettering op het raam.

Vlaggen

Op een schoolplein is ook altijd een vlaggenmast te vinden. Om bijvoorbeeld op Koningsdag met elkaar het volkslied te zingen bij de vlag; een traditie waar wij graag aan bijdragen. Wij ontzorgen u volledig. Van vlaggenmast tot de vlaggen, van het onderhoud tot het plaatsen van de mast. Ook hierin is de keuze groot! En waarom die vlaggenmast dan niet gelijk benutten voor vlaggen met het logo van de school erop? Staat nog fris en vrolijk ook!

Spandoeken

Maak van je muur een sprekende muur. Monteer een spandoek in een frame, zodat je continue de aandacht kan vestigen of ‘events’, zoals een open dag, het afscheid van groep 8 of een projectavond. En als er even geen ‘event’ is, dan monteer je weer een standaard doek met uw eigen wervende beelden of teksten erop. Het mooie van een spandoek is namelijk dat dit simpel te vervangen of te veranderen is voor elke gebeurtenis. Mogelijkheden te over! 

Maak een afspraak!