Exterieur voor hogescholen

Gevelreclame

We genieten van omvangrijke opdrachten. Kijk eens naar de gevelreclame van Hogeschool Rotterdam. Dat is toch stoer? Met verlichting. Professioneel. Net als de school waar u voor staat. Dit lijken simpele klussen, maar dat zijn ze niet. We hebben alle mogelijkheden in huis: verlicht of onverlicht, freesletters of doosletters, beelden of teksten, ga zo maar door. En wat te denken van een vergunning om de reclame te mogen plaatsen? We hebben ervaring met dit soort klussen en verzorgen u daarom van A tot Z. Ook de vergunningsaanvraag en alle paperassen daaromheen nemen we uit handen. Totaal ontzorgd. Beeldbepalend. 

Bewegwijzering

Goede bewegwijzering is een must! Zeker als de onderwijsinstelling verdeeld is over meerdere gebouwen, zoals bijvoorbeeld bij de Erasmus Universiteit in Rotterdam. De hoeveelheid bezoekers en studenten die er dagelijks komen moeten makkelijk hun weg vinden naar en in het pand. Buiten helpen reclamezuilen en bewegwijzeringsborden. Want je komt altijd weer plekken tegen waar mensen zijn, terwijl ze daar niet moeten zijn. Duidelijk aangeven waar bezoekers zich moeten melden, waar studenten moeten zijn voor een college en waar er geparkeerd kan worden. Wij verzorgen de bewegwijzering voor buiten en binnen op allerlei verschillende manieren. Zo kunnen we voor uw instelling de beste manier zoeken om dit vorm te geven! En zoals gezegd, we nemen u mee in het hele proces! Zodat u de weg ook niet kwijt raakt…

Spandoeken

Reclame maken met een spandoek; dat zou iedere onderwijsinstelling moeten doen. Voor een open dag, of, zoals op de foto, voor de opleidingen zelf. Het voordeel van een spandoek is dat je dit makkelijk en snel kunt wisselen. Het frame staat er;  daarmee kun je allerlei boodschappen de wereld in sturen. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met spandoeken te maken heeft. We plaatsen het frame, denken mee over de lay-out en zoeken naar de mooiste vormgeving om uw boodschap goed over te brengen. Op hogescholen zitten vaak mensen die de mooiste marketingcampagnes kunnen bedenken. Wij vertalen dit graag naar passende en creatieve producten. 

Maak een afspraak!