Interieur voor het basisonderwijs

In de school wil je natuurlijk veiligheid en warmte creëren voor de kinderen. Ze moeten zich thuis en op hun gemak voelen. Daarin denken we graag mee. Over materialen, kleuren, lichtinval, donkere hoeken. Het gaat vooral om visie; producten kan iedereen leveren. We kijken wat het beste past bij elke school. Daar zijn we gewoon goed in.

Textielframes

Een veel voorkomende creatieve oplossing is het gebruik van een textielframe. Deze constructie bestaat uit een aluminium lijst met textieldoek. Deze zijn in elke afmeting leverbaar, net wat je nodig hebt. Daarin is elke opdruk mogelijk, een afbeelding of tekst, maar ook voor een creatief idee draaien we ons hoofd niet om. Het mooie van een textielframe, zeker voor op de basisschool, is dat wanneer je de afbeelding of het ontwerp zat bent er heel simpel een nieuw doek in geklikt kan worden. Flexibel wisselen in de uitstraling, superhandig! Het is zelfs mogelijk om de doeken van binnenuit te verlichten, zo kun je er echt een eyecatcher van maken voor de kinderen. Het is zelfs mogelijk om de akoestiek ermee te regelen. Want veel kabaal is niet voor iedereen even prettig in deze tijd vol prikkels.

Naadloos behang & Wallwrap

De ultieme manier om de juiste sfeer en beleving te creëren is het plaatsen van fotobehang. Die oude scholen van vroeger, waarbij de wanden wit waren, zijn niet meer van deze tijd. Met ons wandbehang realiseren we echt een beleving voor de kinderen. De opties daarvoor zijn eindeloos. Met veel precisie en aandacht monteren onze specialisten dit op elke locatie. Inmiddels hebben we een aversie ontwikkeld tegen dat standaard glasvliesbehang. Saaier kan bijna niet. Dus wegwerken die saaie wanden. Bijvoorbeeld met een ‘wallwrap’. Je glasvlieswand verandert in een prachtige full-colour wand. Deze mooie oplossingen kunnen op elke plek in het gebouw gemonteerd worden.

Glasdecoratie

Glasfolie is een product wat voor veel doeleinden superhandig te gebruiken is. Het kan als bewegwijzering, bijvoorbeeld bij de entree. Het kan bij de leraren- of directiekamer om wat privacy te creëren, op de ruiten van het klaslokaal, of in een stilteruimte. Zonwerend folie, veiligheidsfolie, spiegelfolie, privacyfolie, decoratiefolie of een ander soort folie. Of zelfs een folie die je met wat ‘stroom’ afwisselend open en dicht kan zetten! Voor elke ruit en toepassing weten wij u te vertellen wat de beste keuze is!

Download deze brochure

Huisstijlprojecten

Onze specialiteit en passie is om u in een totaalproject van A tot Z te begeleiden. Wanneer de huisstijl wijzigt komt daar altijd veel bij kijken. Het begint met een nieuw logo en een nieuwe uitstraling. Daarna volgt een enorme aanpassing van alle items waarop uw huisstijl zichtbaar is. Wij zijn graag van de partij! We helpen u met een ontwerp van een nieuw logo, maken een plan om dit in zijn totaliteit aan te passen in de hele organisatie. Consistentie tot ‘achter de komma’. Goed doordacht en prachtig uitgevoerd; dat is ons vak. 

Maak een afspraak!