Interieur voor hogescholen

Naadloos behang & Wallwrap

Als je de buitenkant tip top op orde hebt en de binnenkant niet, dan wordt bezoek een afknapper. De kunst is juist om dit door te vertalen naar binnen. Immers, daar worden de meeste uren ‘versleten’. Een instelling die er rommelig uitziet, zal ook wel rommelig onderwijs geven. Het valt direct op als er aandacht is besteed aan het interieur. En dat heeft weer positieve effecten op het welzijn van iedereen. Met behulp van een naadloos behang of ‘wallwrap’ kunnen we de ultieme sfeerbeleving maken. Door gebruik te maken van visuals maakt u de school aantrekkelijk, aansprekend en een genot om te vertoeven. Zeker wanneer er op een open dag veel potentieel nieuwe studenten aanwezig zijn, geeft dit een meerwaarde om voor uw onderwijsinstelling te kiezen. De aankleding van de kantine, lokalen en collegezalen verzorgen wij graag voor u.

Glasdecoratie

Een veel voorkomende manier van interieurverzorging is het gebruik van glasdecoratie. Het is te gebruiken als bewegwijzering, privacyfolie en aankleding. Glasdecoratie zorgt voor een fijne werkomgeving. Handig om te gebruiken voor de vormgeving van werkplekken! Studenten brengen genoeg tijd met elkaar door maar af en toe moet er wel gewerkt worden. Het liefst in een rustige, fijne ruimte waar je niet gestoord kunt worden. Mogelijkheden voor glasdecoratie zijn eindeloos. In kleur, met fotoprint, uitsnede of contour. Wij verzorgen zelfs zonwerende folies, een speciale tak van sport waar we voor u de beste oplossing realiseren.

Download deze brochure

Textielframes

Een andere, functionele vorm van signing is het gebruik van textielframes. Een makkelijke manier om de uitstraling in uw school te regelen. We monteren een aluminium frame waarin een geprint vezeldoek geplaatst wordt. Bijvoorbeeld om een werkwijze aan te geven of het brein een creatieve impuls te geven. Belangrijk om te weten is dat dit doek makkelijk gewisseld kan worden. Het frame hoef je dus maar één keer op te hangen. Wanneer je de visual zat bent is er zo een nieuwe in huis. Het is ook functioneel te gebruiken, bijvoorbeeld door het als akoestisch materiaal te gebruiken. Slaat u ‘twee vliegen in één klap’. 

Smartfolie

Dit is momenteel wel het meest innovatieve product wat wij leveren: Smart-Folie of Switchfilm. De folie zorgt ervoor dat diverse ruimtes voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden door te wisselen van transparant naar ondoorzichtig. Met één druk op de knop regelt u zelf de privacy in elke ruimte. Privacy nodig voor een vergadering? Dan maakt u de folie ondoorzichtig met de afstandsbediening. Vergadering voorbij? Schakel de folie naar transparant. Kortom, een functioneel en prachtig product, toepasbaar op alle transparante glasoppervlakken. 

Maak een afspraak!