Exterieur voor het voortgezet onderwijs

Gevelreclame

Leerlingen op het voortgezet onderwijs hebben uitdaging nodig. En visualisatie. Ze zijn op een leeftijd waarbij alles leuk en interessant moet zijn. Een simpele methodeles, een dag school van 1-9 of het maken van huiswerk is niet leuk genoeg. We proberen met behulp van onze producten deze prikkels te activeren. Zo ook met onze gevelreclames. Mogelijk met en zonder verlichting. Zoals op deze foto te zien, een stukje herkenbaarheid en stijlvolle reclame. Zorgt ook voor een waardevermeerdering van de school zelf. Deze doosletters zijn verlicht, dus een mooie eyecatcher voor de school! Natuurlijk ook mogelijk als onverlichte letter of in RVS look.

Zuilen

Het is belangrijk om herkenbaar en vindbaar te zijn. Een belangrijk onderdeel van de herkenbaarheid is de reclamezuil. Wij leveren zuilen voor uw schoolnaam, promotie of bewegwijzering. Deze kunnen verlicht en onverlicht geleverd worden, eventueel zelfs met datum en tijd! Het laat zien dat je als school bezig bent met de huisstijl, je bent herkenbaar en je straalt professionaliteit uit!

Vlaggen/Spandoeken

Niet te ontbreken in de uitstraling van de school is een spandoek of vlag. Zeker met een spandoek kunt u als school op een mooie manier belangrijke informatie delen met de buitenwereld. Een open dag, een opening of belangrijke gebeurtenis. Het mooie van een spandoek is dat het makkelijk te veranderen is. Dus simpel gezegd; er hoeft maar één keer een frame opgehangen te worden. Het doek kun je wisselen wanneer je dat wilt. Het is een makkelijke en voordelige manier van reclame maken. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden!

Maak een afspraak!