Ontmoet het team van Sign & Design Campus

Graag stellen wij ons aan u voor! En nee, wij zijn niet de enige werknemers die zich focussen op Sign & Design Campus. Achter de schermen zijn tientallen mensen betrokken bij dit label. Want bedenken en ontwerpen is één. Maar maken wat we met u bedenken; daar hebben we meer mensen voor nodig. Allemaal in vaste dienst. Om te realiseren dat de ideeën ook werkelijk zo worden uitgevoerd, zoals we vooraf met u bedacht hebben. 

Ricardo

Ik ben Ricardo Peursem. Elke dag zijn mijn werkzaamheden weer anders. Bij Sign & Design Capus hou ik me vooral bezig met de projectvoorbereiding. Het leuke van mijn werk is dat bij  de voorbereiding alles samenkomt. Vanaf nul iets bedenken tot het maken en monteren van het eindresultaat. De vertaling van idee naar maken en realiseren; geen makkelijke klus. Gelukkig heb ik al veel gebouwen ‘gepimpt’ en kan ik terugvallen op jarenlange ervaring. Daarom sta ik u bij in het technische proces, van de vraag ‘hoe we het maken’ tot ‘hoe we het gaan monteren’.

Bert

U wilt uw bedrijf, organisatie, instelling of school onderscheiden van de vele anderen? Uw medewerkers, bezoekers of leerlingen een krachtige boodschap met de juiste beleving meegeven? Die uitdaging ga ik graag voor u aan! Ik adviseer geen producten, maar oplossingen die een hoger resultaat voor u betekenen. Met ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen krijgt milieubewust werken en fabriceren nog meer kleur. U ziet het helder terug in de vele circulaire eindresultaten.

Overtuig uzelf en maak kennis met onze belevingsmethodiek! Bel 0184-68 44 08 of mail info@lerenwordtbeleven.nlTot ziens!

Frank

Als geboren en getogen Sliedrechter is het fijn werken bij Sign & Design Campus. Nuchter, laagdrempelig en heel erg gezellig. Met mijn ruim 13 jaar werkervaring ben ik inmiddels een echte signing specialist. Dagelijks ben ik aan het werk om de mooiste projecten voor onze klanten binnen en buiten het onderwijs te realiseren. Ik kan enorm genieten van ‘problemen’. Die zijn er immers om op te lossen! Dat vind ik het leukste van mijn werk; op een creatieve, handige manier voor elk probleem een oplossing vinden. Het eindresultaat is elke keer weer een moment van trots en voldoening. Thuis ben ik graag samen met mijn vrouw en dochter, onze trots! Lekker met een speciaal biertje op de bank. Als het maar gezellig is.

Lennart

Als goedlachse creatieveling werk ik sinds 2022 bij Sign & Design Campus in de buitendienst. Iedere dag mag ik nieuwe producten monteren, beplakken en aanbrengen. Ik geniet vooral van de uitdaging en variatie binnen mijn vak. Of het nu buiten of binnen is, of het gaat om een grote gevelreclame plaatsen of over het aanbrengen van glasfolie binnen een vergaderruimte, geen dag is hetzelfde.

In mijn vrije tijd sta ik graag achter de BBQ of ben ik op het water te vinden.

Heleen

Ik ben Heleen van Turenhout – Korteland. Inderdaad ja, een volwaardig lid van de familie. Na enige jaren buiten het familiebedrijf te hebben gewerkt, ben ik terug als commercieel medewerker binnendienst. Drie dagen hou ik mij bezig met het beantwoorden van vragen van bestaande en nieuwe relaties. En werk ik ‘dedicated’ aan het introduceren en uitbouwen van ons speciale label ‘Sign & Design Campus’ voor het onderwijs. Het is enorm inspirerend en dankbaar werk om voor onderwijsinstellingen te werken. Wij noemen het in populaire termen wel eens het ‘pimpen van gebouwen’. Het is een belangrijk onderdeel van de totale aantrekkelijkheid van een onderwijsinstelling. Met eenvoudige middelen en beperkte investeringen maken wij van ‘versleten’ interieurs weer iets sprankelends en energieks. Daar werk ik graag aan mee.

Maak een afspraak!