Ontmoet het team van Sign & Design Campus

Graag stellen wij ons aan u voor! En nee, wij zijn niet de enige werknemers die zich focussen op Sign & Design Campus. Achter de schermen zijn tientallen mensen betrokken bij dit label. Want bedenken en ontwerpen is één. Maar maken wat we met u bedenken; daar hebben we meer mensen voor nodig. Allemaal in vaste dienst. Om te realiseren dat de ideeën ook werkelijk zo worden uitgevoerd, zoals we vooraf met u bedacht hebben. 

Ricardo

Ik ben Ricardo Peursem. Elke dag zijn mijn werkzaamheden weer anders. Bij Sign & Design Capus hou ik me vooral bezig met de projectvoorbereiding. Het leuke van mijn werk is dat bij  de voorbereiding alles samenkomt. Vanaf nul iets bedenken tot het maken en monteren van het eindresultaat. De vertaling van idee naar maken en realiseren; geen makkelijke klus. Gelukkig heb ik al veel gebouwen ‘gepimpt’ en kan ik terugvallen op jarenlange ervaring. Daarom sta ik u bij in het technische proces, van de vraag ‘hoe we het maken’ tot ‘hoe we het gaan monteren’.

Niek

En ik ben Niek van den Bosch; met passie voor creativiteit en samen met klanten te zoeken naar de mooiste oplossingen. Gedreven, enthousiast en vol geestdrift om van een gedateerd gebouw een sprankelende leeromgeving te maken. Dagelijks ben ik bezig om klanten te inspireren en te ontzorgen. Samen iets maken en bedenken vind ik fantastisch. Als aanspreekpunt haal ik voor u het onderste uit de kan om de sfeer en beleving in uw school perfect te maken. Het onderwijs is een belangrijke, zo niet de belangrijkste, plek voor de ontwikkeling van de mens. Er is een enorme slag te slaan om dit zo aantrekkelijk mogelijk te maken! Daarom lijkt het mij tijd om bij u op school langs te komen!

Maak een afspraak!