Interieur voor het voortgezet onderwijs

Maken van sfeer en beleving; dat is waar wij goed in zijn. Voor elke leeftijdscategorie, elk gebouw, hoe gedateerd ook. Onderschat de aantrekkelijkheid van het interieur niet. Hele dagen verslijten we er. En het is net als ons huis; je moet je er wel thuis voelen. 

Naadloos behang en Wallwrap

Ook in scholen zien we steeds meer ‘visuals’. Velen denken in plaatjes. De leerlingen moeten op school echt ‘ervaren’. De ruimte waar ze leskrijgen, de aula, de kantine. Het moet er leuk uitzien en het moet ook fijn voelen om er te zijn! Met een fotobehang zorgen we hiervoor. We kunnen daarmee de school van binnen echt uitstraling geven. In alle soorten en maten, geheel in ontwerp naar eigen wens.

Textielframes

Een textielframe is het product als u flexibel wilt zijn in de uitstraling van de school. We monteren een aluminium lijst, monteren er een vezeldoek in die u makkelijk zelf kunt wisselen. Bijvoorbeeld als er een thema-avond is, een open dag of met een afscheidsdag van de examenklassen. Textielframes zijn in alle soorten en maten leverbaar. Wand-vullend, verlicht, al dan niet voorzien van akoestiek-dempend materiaal. Bijvoorbeeld in een ruimte waar stil gewerkt moet worden. Door een dubbel frame te maken met een akoestische vulling dempt het geluid en maak je een fantastische werkplek voor de leerlingen.

Glasdecoratie

Een veel voorkomende manier om op een professionele manier met reclame om te gaan is het gebruik van glasdecoratie. Bij de leraren- of directiekamer om wat privacy te creëren, op de ruiten van het klaslokaal of in een stilteruimte. Zonwerende folie, veiligheidsfolie, spiegelfolie, privacyfolie, decoratiefolie of een ander soort folie. Het is belangrijk om hierin goed advies te vragen.

Download deze brochure

Huisstijlprojecten

Dit zijn de projecten waar wij echt zo blij van worden. En onze relaties achteraf ook! Totaalprojecten waarbij we een heel gebouw omtoveren tot een inspirerende omgeving voor allen. We helpen u met het ontwerp, verzorgen de visualisatie en adviseren u omdat we alle technische kennis in huis hebben. Totaal ontzorgen, daar zijn wij goed in. Of het nu gaat om het ‘pimpen’ van uw gebouw, het vervangen van oude logo’s voor nieuwe bij een fusie, we regelen het perfect. 

Maak een afspraak!