Praktische oplossingen voor hogescholen

Akoestisch Paneel

Voor de hogeschool is de toepassing van het textielframe in de vorm van een akoestisch paneel een belangrijk middel om te gebruiken. Er moet natuurlijk voor de studenten voldoende ruimte zijn om te studeren. Belangrijk daarvoor is een rustige werkplek. Door middel van het akoestische paneel realiseren wij regelmatig van dit soort werkplekken! Het dempt het geluid en zorgt voor meer rust in de school. Dit is mogelijk in een aula, maar bijvoorbeeld ook als tussenschot van werkplekken of als toepassing in een collegezaal. Soms kan een ruimte best hol klinken of gehorig zijn. Wij kunnen hiervoor een plan maken en dit probleem voor u oplossen!

Freesletters

Voor een unieke uitstraling bij binnenkomst in de hogeschool verzorgen wij allerlei soorten freesletters. Het is een mooie manier om de uitstraling op een verzorgde manier vorm te geven. In alle soorten en maten kunnen wij dit voor u verzorgen. Bijvoorbeeld met RVS, Dibond, Acrylaat of PVC. De keuzes en kleuren zijn daarin onbeperkt. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om uw logo in die vorm op de muur terug te laten komen. Zoals op de foto zichtbaar is geeft de RVS look een mooi beeld voor de binnenzijde van uw pand. Natuurlijk is dit ook mogelijk aan de buitenzijde, de opties zijn enorm! Graag adviseren we u over de mogelijkheden!

Belettering

Zoals bij bewegwijzering al aangegeven is een goede manier van informatie verstrekken aan de bezoeker en student essentieel voor een hogeschool. Met behulp van belettering kunnen we daarin veel voor u betekenen! Dit kan met behulp van folie, voor elke ondergrond hebben we daar een oplossing voor. Belettering is handig omdat het ook makkelijk is aan te passen. Wanneer er op een verdieping iets veranderd in de nummering kunnen we het makkelijk wijzigen. Zonde om daar borden voor te gebruiken die je niet kunt hergebruiken toch? Ook hiervoor komen we graag bij u langs om alle opties te bespreken!

Maak een afspraak!